• Naamloos-1.jpg
  • Naamloos-5.jpg
  • Naamloos-2.jpg
  • Naamloos-3.jpg
  • Naamloos-4.jpg
  • Naamloos-6.jpg

242T00 logo instagram1a 242T006 logo flickr1a 242T006 logo facebook1a 242T006 logo twitter1a 242T006 youtube1a 242T006 email1a

Iedereen die een instrument kan of wil leren bespelen kan lid worden van Harmonie Echo der Kempen. De EDK is altijd op zoek naar nieuwe leden. Volwassenen die een instrument bespelen kunnen contact opnemen met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdleden
Voor kinderen zijn er veel mogelijkheden binnen de harmonie. Heb je al wat ervaring met het bespelen van een blaasinstrument dan kun je terecht bij het Jeugdorkest.

Ben je een beginner dan kun je aansluiten bij Let's Play! of bij YEP. Let's Play is een orkest voor kinderen die nog nooit of bijna nooit een instrument hebben bespeeld. Of je nu een blaasinstrument wilt bespelen of lekker wilt drummen. Het kan allemaal bij Let's Play!

Ben je een echte fan van percussiemuziek dan is YEP (Young Echo Percussion) helemaal iets voor jou. Lekker iedere woensdag muziek maken met alleen maar percussie instrumenten.

Contributie
Jeugdleden t/m 17 jaar betalen een jaarlijkse contributie van in totaal 62,50 euro. Voor volwassenen bedraagt de contributie 125 euro. Hiervoor krijg je een instrument ter beschikking van de vereniging. Het studentenlidmaatschap (tijdelijk niet spelende leden) kost 20 euro per jaar.

jeugdorkest2

Jeugdleden kunnen zich aanmelden bij Huib Ten Napel Tel: 0497 - 573993, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende instrumenten:

· Klarinet
· Dwarsfluit
· Saxofoon
· Trompet
· Tuba/Euphonium
· Trombone
· Hoorn
· Slagwerk
· Enz.

Individuele lessen
Voor jeugdleden geldt dat je naast de repetities van Let's Play!, YEP en het Jeugdorkest ook lessen kunt volgen bij Art4U, de muziekschool in Bergeijk. Dit is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Professionele docenten staan daar ter beschikking voor alle instrumenten die in ons orkest voorkomen. Zij verzorgen de opleidingen voor het diploma A, B, C en D. 

 

Agenda EDK

02/04 GEEN repetitie i.v.m. Pasen

2e Paasdag GEEN repetitie voor Let's Play, jeugdork. en harmonieork.

08-04 Jeugdmuziekmiddag

Jeugdmuziekmiddag in Westerhoven - Jeugdorkest   

14-04 Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert in De Kattendans door harmonieorkest en slagwerkgroep vanaf 20:00 uur

15-04 Voorjaarsconcert EDK Jeugd

Voorjaarsconcert in De Kattendans door de EDK Jeugd vanaf 16:00 uur

Overige evenementen

Overzicht van overige EDK-evenementen.

Powered by: Webdesign en CMS powered by Jansen Internetservice
| ©2018 Koninklijke harmonie Echo der Kempen | | Secr.: Tijmstraat 14 - 5571 HS Bergeijk |
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd