• Naamloos-4.jpg
  • Naamloos-5.jpg
  • Naamloos-6.jpg
  • Naamloos-3.jpg
  • Naamloos-1.jpg
  • Naamloos-2.jpg

242T006 logo flickr1a 242T006 logo facebook1a 242T006 logo twitter1a 242T006 youtube1a 242T006 email1a

solistenconcours2017SOLISTENCONCOURS - Nieuwsgierig naar hoe onze jonge muzikanten het er dit jaar weer af gaan brengen? Kom dan naar het Solistenconcours in Bladel op zaterdag 20 januari of zondag 21 januari! Op zaterdag bijten Maud de Bie en Sjors Uitjens het spits af. Op zondag kunt u genieten van 18 van onze muzikanten, waarvan 8 slagwerkers en 10 blazers!!! Klik hier voor het programma van zaterdag, de slagwerkers op zondag en de blazers op zondag.

frankieBeste leden van de Echo der Kempen,

Het is 2018 en bij deze wil ik jullie en jullie families een heel gelukkig nieuwjaar toewensen. Hopelijk zijn voor jullie een goede gezondheid en mooie muziek ingrediënten voor een fantastisch 2018. Deze wensen komen alvast via deze weg maar natuurlijk hoop ik jullie op onze nieuwjaarsborrel op 10 januari even persoonlijk de hand te drukken.

hobo spelerBERGEIJK –  Koninklijke harmonie Echo der Kempen zoekt versterking! Speel jij, contrabas, hobo of hoorn? Kom dan eens luisteren en/of meedoen op een repetitie avond. Uiteraard zijn andere instrumentalisten ook altijd welkom.

rammeloo in actieNAJAARSCONCERT –  Een zangeres die voor kippenvel zorgde, een slagwerkgroep in topvorm en een harmonieorkest op haar best. Dat waren de ingrediënten van het najaarsconcert dat Harmonie Echo der Kempen zaterdag 11 november gaf in Theater de Kattendans.

Bas dwarsfluit eftelingBEZOEK EFTELING - Ondank de voorspellingen waren de weergoden de Efteling bezoekers goed gezind. En dat was te merken aan het aantal toeschouwers op het nieuwe ingerichte kiosk plein. Onder grote belangstelling bracht de jeugd een afwisselend concert, waarbij dit jaar opviel dat er veel video opnames werden gemaakt. Komen we toch nog op YouTube?

Mees Sjors en HanneKAMPIOENSCHAP – Op zaterdag 7 oktober werd in het sfeervolle ZIHMIHC theater Zuilen te Utrecht de Nederlandse Kampioenschappen voor Blazers , solisten en ensembles gehouden. In het algemeen werd door alle deelnemende muzikanten een mooie prestatie neergezet. Ook dit jaar uiteraard weer georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) met in totaal 40 optredens van jonge musici.

motormeidenJEUGDWEEKEND - Na een bloedstollende battle op de vrijdagvond in ’t Pelterke te Overpelt, tussen de motorbendes “De Elegante Driftige Krengen” en “De Eeuwig Dappere Krijgers” om de verkiezing van een nieuw clubhuis, kwam Max Rijkers met het geniale idee om de twee bendes samen te laten werken. De motorbendes besloten na enig conflict dat ze misschien toch beter konden fuseren.

 

NAJAARSCONCERT - maartje rammeloo2Liefhebbers van opera en lichte klassieke muziek opgelet! Harmonie Echo der Kempen geeft op zaterdag 11 november een bijzonder concert in samenwerking met sopraan Maartje Rammeloo. Wees er snel bij want de kaarten zullen ongetwijfeld razendsnel zijn uitverkocht!

wandeldag2WANDELDAG - Genieten van natuur en muziek. Het kan op zondag 24 september tijdens de HRT Nationale Wandeldag in Bergeijk. Heerlijk wandelen door één van de groenste gemeenten van Europa in de rug gesteund door prachtige muziek van Harmonie Echo der Kempen.

voorzitterVOORZITTER - Het seizoen is weer voorbij gevlogen. De laatste loodjes voor de vakantie staan alweer voor de deur: het kioskconcert op 3 juli en de diploma uitreiking van Art4U in de Kattendans op 10 juli. Dit laatste evenement wordt opgeluisterd door ons jeugdorkest. Maar…… gelukkig is er ook nog het Bergeijks Zomercarnaval op 23 juli in de vakantie. Gelukkig maar, want anders wordt de periode zonder muziek toch echt te lang. Laten we daar ook een gezellig dagje van maken.

Agenda EDK

20/01 en 21/01 Solistenconcours Bladel

Solistenconcours in Den Herd in Bladel met verschillende deelnemers van de EDK. Meer info volgt.

11/02 t/m 13/02 Carnaval

Programma volgt.

02/04 GEEN repetitie i.v.m. Pasen

2e Paasdag GEEN repetitie voor Let's Play, jeugdork. en harmonieork.

Overige evenementen

Overzicht van overige EDK-evenementen.

Powered by: Webdesign en CMS powered by Jansen Internetservice
| ©2018 Koninklijke harmonie Echo der Kempen | | Secr.: Tijmstraat 14 - 5571 HS Bergeijk |
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd