• Naamloos-6.jpg
  • Naamloos-2.jpg
  • Naamloos-3.jpg
  • Naamloos-5.jpg
  • Naamloos-1.jpg
  • Naamloos-4.jpg

242T006 logo flickr1a 242T006 logo facebook1a 242T006 logo twitter1a 242T006 youtube1a 242T006 email1a

Het Jeugdorkest is er voor jeugd in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar. Ook voor jou en je vriendjes hebben we een muziekinstrument!

Het jeugdorkest, momenteel tellen we 36 jeugdleden, wordt ieder jaar aangevuld met weer nieuwe jeugdleden vanuit het leerlingenorkest. Het orkest staat onder leiding van dirigent Frank Brouwers.

Verder is er een aantal volwassen mensen die je mee helpen om muziek te maken, meestal op instrumenten die iets moeilijker voor jongeren te bespelen zijn, zoals de fagot en de grote koperen bas. Deze volwassen leden spelen vaak ook in het Jeugdorkest mee. Dan zijn we met 36 leden!

jeugdorkest620

Het Jeugdorkest verzorgt zelf ook helemaal zelfstandig leuke optredens en soms nemen ze ook weleens deel aan een wedstrijd. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je pappa en mamma en voor je broertje(s) en/of zusje(s). Iedereen mag overigens altijd komen luisteren bij optredens of bij de repetities dus kun je ook opa(s) en oma(s), (oom(s) en tante(s), neefje(s), nichtje(s) en vrienden uitnodigen om van muziek te komen genieten.

Op één of andere manier ben je op deze site terecht gekomen en kun je hier lezen hoe "cool" muziek maken met leeftijdsgenootjes kan zijn.

Muziek maken gaat bij ons samen met andere leuke dingen. Zo gaan we elk jaar naar pret- en sprookjespark De Efteling, is er elke jaar een te gek jeugdweekend in België, een spooktocht, een fietstocht met leuke opdrachten en aansluitend BBQ en zijn we met de carnaval samen met de grote harmonie bij alle optochten betrokken. En al deze extra zaken zijn helemaal gratis!

Lid zijn van het jeugdorkest is stoer. Je maakt muziek met leeftijdsgenoten. En als je wilt, krijg je ook heel veel mogelijkheden om zelf bij activiteiten van het jeugdorkest van alles te regelen.

 

Agenda EDK

20/01 en 21/01 Solistenconcours Bladel

Solistenconcours in Den Herd in Bladel met verschillende deelnemers van de EDK. Meer info volgt.

11/02 t/m 13/02 Carnaval

Programma volgt.

02/04 GEEN repetitie i.v.m. Pasen

2e Paasdag GEEN repetitie voor Let's Play, jeugdork. en harmonieork.

Overige evenementen

Overzicht van overige EDK-evenementen.

Powered by: Webdesign en CMS powered by Jansen Internetservice
| ©2018 Koninklijke harmonie Echo der Kempen | | Secr.: Tijmstraat 14 - 5571 HS Bergeijk |
DMC Firewall is a Joomla Security extension!